EADE Consulting va lliurar divendres 10 de maig de 2013 els premis del VIII Concurs CreaEmpresa, un concurs de creació de projectes empresarials destinat a estudiants de batxillerat i cicles formatius, basat en el seu acostament a la universitat i en el foment de la seua creativitat i la seua capacitat innovadora en l'àmbit empresarial.

Al lliurament de premis van assistir la vicerectora d'Estudiants, Ocupació i Innovació Educativa, Pilar García Agustín; la regidora de Joventut de l'Ajuntament de Castelló, Beatriz Jiménez; el secretari de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques de l’UJI, Vicente Budí; la directora d'administració i recursos humans de la FUE, Gloria Serra; i Alejandro Galoch, i Sandra González, gerent i directora de Màrqueting, respectivament, del Centre Comercial Salera.

La gala va comptar, a més, amb la ponència d'Edgar Bresó, Doctor en Psicologia, titulada “Emprendre o no Emprendre, aqueixa és la qüestió”, en la qual va parlar sobre la capacitat de superació, l'aprenentatge en el fracàs i la il·lusió per traure avant nous projectes, superant-se dia a dia.

En total es van atorgar sis premis, resultant el guanyador absolut del primer premi Salera el projecte “Evol”, de l'IES Llombai de Borriana, dotat amb 1.000€.

Els segons premis, al millor projecte de cicle mitjà, cicle superior i batxillerat van ser per a “A Mida”, “La Casa Del Herrero”, tots dos de l'IES Honori García de la la Vall d'Uixó, i “Malypa”, de l'IES Llombai, premiats amb 400, 500 i 500€ respectivament.

Quant als dos premis especials, premi Fòrum Jovellanos i premi Increa van ser atorgats a “Wylus”, de l'IES Broch i Llop de Vila-real, i “Malypa”. Aquests dos premis constaven d'una dotació de 300€, per al guanyador del Premi Fòrum Jovellanos, i 300€ en beca de formació per als premiats de la Càtedra Increa.