Vida Salvaje és el novíssim i esperat quint disc de Lula, la formació castellonenca liderada per Patrizia Escoín junt amb el baixista Félix Ribes i la baterista Adela Arrufat. La publicació d’este nou llarga duració arriba després de tres anys de parèntesi en una carrera de llarga distància que supera la dècada i en la que han anat creixent musicalment com a banda amb pas ferm i contundent.

Lula torna a la càrrega amb una dotzena de delicioses cançons pop demostrant que la ràbia, la tendresa i el dolor poden conjecturar-se amb mestria per a transmetre en l’oient pura sinceritat. I és que Pat Escoín torna a posar la seua ànima, el seu temps i les seues entranyes al servici de la composició per a oferir al seu públic, una vegada més, un altre pedacito d’ella, mostrant-se sense embuts com només ella sap fer i donant-ho tot junt amb els seus més que companys de viatge musical Félix i Adela. La combinació i sintonia és perfecta entre ells i roman impassible malgrat els anys que porten en la bretxa. Si d’alguna cosa poden sentir-se més que orgullosos estos tres castellonencs és que Lula posseïx un estil propi, que en Vida Salvaje torna a posar-se de manifest. «Inclasificables i únics, aliens a tot el demés», és així com han qualificat els nous temes de la banda que irrompen en terrenys més adults però sense perdre un àpex de frescor.

Un altre aspecte marca de la casa del power trio és que les seues propostes sonores es continuen alimentant de riffs guitarrers, bases rítmiques salvatges i baixos poderosos que amplifiquen el seu potencial en directe. I, de la mateixa manera, noves emocions i matisos en cançons com La chica del grupo o El domingo después, fan acte de presència, igual que la seua ànima més pop en Tipex, Seres de luz o El Momento.

Este nou treball d’estudi del grup ha comptat amb la bona mà i experiència en la producció del també músic castellonenc Coky Ordóñez. Gràcies a la seua aportació al mateix, gravat en els estudis Rockaway de la capital, el disc sona «potent i magistral», tal com ho consideren els seus artífexs.

Pat, Félix i Adela estan assajant sense descans i amb totes les ganes per a presentar el seu nou caramel melòdic en directe. I ho faran pròximament a casa, davant dels seus, a cor obert, el divendres, 1 de desembre, en l’Auditori de Castelló.