Carmen de Castelló es va quedar a un sol pas del títol y es va proclamar subcampiona autonòmica de frontó individual femení dels XXXVI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, la fase final dels quals va tenir lloc el cap de setmana passat en el podeportivo de Massamagrell. La jugadora del Club Pilotari Castelló va estar a un gran nivell, la qual cosa li va permetre disputar el duel decisiu pel títol.

La jugadora castellonenca va aconseguir la plata en infantil, després de guanyar sis partides i perdre en la gran final davant una de les grans dominadores d’aquesta modalitat, Nuria de El Puig, una jugadora que només practica aquesta modalitat i que no ha perdut cap partida en els últims quatre anys en competició oficial. Carmen la va fer patir molt fins al tres iguals, però a partir d’aquest moment no va poder amb la fortalesa física i tècnica de la jugadora de El Puig, que va guanyar per 11 a 6.

En la primera fase, la de Castelló va guanyar a Belén de Montserrat, per 11-1, a Lluna de València, per 11-3, i a María de Massalfassar per 11-0. En la segona fase va quedar enquadrada en un grup molt complicat, on les quatre jugadores partien amb opcions d’arribar a la fase final i va poder amb totes. A més va ser capaç de guanyar a una jugadora que mai havia pogut derrotar, Aina de Meliana, per 7-3. També va vèncer a Laura de Alfàs del Pi, per 7-2 i a Marina de Algimia (7-3).

Sent infantil de primer any Carmen ha estat capaç de superar a moltes de segon només caient derrotada davant la gran dominadora d’aquesta modalitat. Amb aquest subcampionat aconsegueix la seua segona plata de la temporada, després de conquistar el subcampionat de One Wall al novembre. La temporada passada en categoria aleví va aconseguir tres medalles.