Ja tenim campions provincials a Castelló. Les finals provincials de frontó per parelles es van disputar en els frontons de la Garrofera d’Almassora. En la localitat de la Plana Alta es van disputar les finals provincials dels XXXVI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de frontó per parelles, en una jornada apassionant.

Després de disputar-se unes partides d’allò més igualades, van aconseguirt els títols de guanyadors de les fases provincials, en categoria benjamí, Vila-real; en categoria aleví, Castelló; en categoria infantil i cadet, Almassora va obtenir el doblet; i finalment en categoria juvenil, Onda.

els premis / Van lliurar els trofeus i medalles, el vicepresident de la Federació de Pilota Valenciana de la província de Castelló, Pedro López, juntament amb el regidor d’Esports d’Almassora, Xavier Trenco Pitarch; el tinent alcalde d’Almassora, Josep Antoni Trenco; i el regidor de l’Ajuntament José Manuel Claramonte, al costat dels entrenadors i directius dels clubs de la província.

Quant a les medalles obtingudes per escoles, Almassora va aconseguir dos ors, una plata i un bronze. Vila-real, un or i dos plates. Castelló, un or, una plata i un bronze. Onda guanyà un or i una plata. I Borriol, un bronze.

Els campions provincials jugaran la fase final Autonòmica al gener amb els millors de les províncies de València i Alacant.