Godelleta va acollir les finals del trofeu El Corte Inglés de galotxa, on es van resoldre els títols corresponents a segona, tercera i quarta categoria.

En la partida que obria la jornada, a Tercera, s’enfrontaven els dos equips del club de Godelleta, en el derbi de les finals. Godelleta A va guanyar per 70 a 45.

KEVIN, TRIOMFA // Una vegada completada la primera partida aplegava el torn a la final de plata (Segona), en la que Faura --amb Kevin de Borriol a l’equip-- i Borbotó deixaven mostra del seu nivell, en una partida en la que només els detalls determinaren la diferència final de jocs. Els del Camp de Morvedre, amb un gran Llopis en la posició de mitger, s’impossaven als de la pedania de Valencia 70 a 35, pero perfectament es podria haver donat un resultat més ajustat. Els dos rests, tant Adrián de Borbotó com Kevin de Borriol del CPV Faura, aprofitaven la mínima ocasió per a fer mal des del bot, tot i que l’esquerrà Kevin sempre li donava un puntet més a la seua pilota.

La cloenda va correspondre a la final de Quarta, on jugaren altre equip de Borbotó, tenint com a rival al Marquesat D. A l’inici, els d’Alfarp començaren més entonats, pero el canvi de posició de l’equip de Borbotó, on Salva Terron i Pablo s’intercanviaren de rest a mitger, fou clau en el transcurs del duel, ja que Terron allargava més la pilota, fent inútils els esforços dels seus rivals, que deixaven el marcador en 70 a 45. H