Onda va acollir les finals del XX Autonòmic d’Escala i Corda-Trofeu AON, on els equips de Pepsi Max Onda C i Amics Pilota Xilxes B es van proclamar respectivament subcampions de les categories Quarta B i Quarta A.

El plat fort de la primera jornada arribava amb la final de Quarta B, on el conjunt local del Pepsi Max Onda C es jugava el títol de la categoria front al Caixa Popular Pobla Vallbona D. Els cinc integrants de l’equip d’Onda: Diego, Àlex, Lluís, Jordi i Ricardo, es van veure superats de forma clara per l’equip de la Pobla de Vallbona, com reflexa el resultat de 60 per 20 final.

Ressenyar que el rest titular de l’Onda C, Diego López va jugar el duel arrastrant unes molèsties en la seua mà dreta producte d’una pilotada. Aquest fet va impedir que l’equip d’Onda poguera lluitar en igualtat de condicions i aspirar a ficar en més problemes al seus adversaris.

En aquesta jornada, abans de la disputa de la final de Quarta B, i desprès de la final de Primera, va tindre lloc la presentació de l’escola de Pilota d’Onda.

En la jornada del diumenge va ser el torn del Xilxes B que va disputar la final de la quarta categoria A front al Trinquet de Torrent F. Els tres integrants del Amics Pilota Xilxes B, Paco, Ximo i Agustin, van lluitar en tot moment i van ficar contra les cordes als seus adversaris, però finalment es van quedar a les portes del títol, ja que van ser derrotats pel resultat de 60 per 45.

Va ser una partida intensa, on la garra de l’equip castellonenc no va ser suficient per poder derrotar als seus adversaris. L’inici de la partida va estar dominat pel conjunt de Torrent, fet que va propiciar que els de Xilxes anaren durant tota la partida per darrere en el marcador, fet que finalment els va pesar i del qual no es van poder recuperar.