La formació de Vila-real té un compromís molt important demà al trinquet Eusebio de Sueca (17.00 hores) contra el de Montcada, ja que després de dues jornades no ha aconseguit puntuar en la Lliga Juvenil de escala i corda, i en aquesta tercera jornada, si no aconsegueixen guanyar quedarien gairebé eliminats per disputar les semifinals, ja que de moment tanquen la classificació de la primera fase.

Per aquest motiu, els jugadors de l’equip de Vila-real, Vicent de Pedreguer, Edu de Benaguasil i Joan d’Estivella hauran de millorar el seu rendiment per aconseguir guanyar a l’equip de Montcada, equip que va tercer en la classificació de la primera fase.

Fins a aquest moment, les coses no van molt bé per a l’equip de Vila-real, que en aquesta última jornada de la competició va concedir una nova derrota. En aquest cas, els provincials van ser superats per Murla (Julio CPV Tibi, Vicent CPV Meliana i Luis Miguel CPV Benimagrell) per un marcador de 60 a 40..

Els de Vila-real s’hi van deixar tot sobre el trinquet, però malgrat que van tenir opcions van acabar derrotats per un equip que va estar molt encertat en tot moment.