La millor competició de esala i corda del món alça hui el teló. El trinquet Salvador Sagols de Vila-real acollirà aquesta nit, a partir de les 23.00 hores, la partida inaugural de la XXVI Lliga Professional Bankia d’escala i corda, una competición que un any més compta amb el suport de l’esmentada entitat bancària.

Serà una gran nit màgica de pilota valenciana, amb l’enfrontament entre dos de les millors parelles que participaran en el torneig, dos conjunts capitanejats pels dos millors jugadors de la nòmina professional.

ARRANCA LA COMPETICIÓ / De roig, jugarà la formació de Soro III i Santi, es a dir, l’equip que representarà al torneig a l’Ajuntament de València. Mentre que a l’altre costat de la corda s’alinearà la parella de Puchol II i Nacho (Ajuntament de Vinalesa). Tot apunta a que els quatre protagonistes donaran un gran espectacle i faran vibrar al públic que s’acoste fins al Salvador Sagols de Vila-real per presenciar una de les millors partides de l’any.

dos dels aspirants / Es tracta de dos equips amb grans aspiracions en aquesta competició, i de ben segur que voldran arrancar amb bon peu, ja que els inicis solen marcar el devenir de l’equip en el torneig. A més, s’espera una gran afluència de públic al recinte de la Plana Baixa, com va ocórrer el passat any, ja que per segon any consecutiu el trinquet de Vila-real és l’escenari que alberga la partida inaugural de la Lliga Professional Bankia.

DEBUT DE L’EQUIP DE VILA-REAL / Durant el cap de setmana també debutarà la formació representativa de l’Ajuntament de Vila-real formada per Francés, Javi i Bueno. Ho farà el dissabte dia 27, a partir de les 18.30 hores al trinquet de Petrer, en un duel que els enfrontarà al trio de Benidorm integrat per Pere Roc II, Jesús i Carlos.

La frenètica activitat en la Lliga Professional Bankia durant el primer cap de setmana de competició conclourà el diumenge 28 al trinquet de Benissa, amb la interessant partida que enfrontarà al trio de Genovés II, Félix i Monrabal (Ajuntament de Murla) front a l’equip compost per Marc, Pere i Tomàs II (Pedreguer).