No va poder ser i Vila-real no es va proclamar campió de la XIV Lliga de Tecnificació cadet d’escala i corda. El L’equip de Petrer fou finalement el guanyador en una gran final en la que s’imposaren als vila-realencs per 60-55. La formació provincial, integrada per Miguel de Algimia, Álex d’Onda i Diego d’Onda, tanca una gran competició amb el subcampionat de tecnificació.

El trinquet d’Alcàsser va gaudir de dues partides de gran nivell per a tancar la competició. La gran final va ser una partida espectacular, intensa i molt emocionant, on els rivals tingueren les seues opcions després de realitzar remuntades, però al final, després de la igualada a 55, Petrer va coronar-se com a nou rei de la categoria de tecnificació.

Tots els jugadors finalistes van demostrar la seua evolució en aquesta jornada final de promoció. L’equip de Vila-real jugà una final de menys a més.

Després d’aconseguir el primer joc i col·locar-se 15-20, es van anar de la final després de la millora de joc dels seus rivals, que van situar el marcador en 45-20, un avantatge que semblava insalvable. Però a partir d’aqueix moment, es van soltar els nervis i van començar a rendir a millor nivell, guanyant molts jocs de forma consecutiva i remuntant, col·locant en el marcador el 45-50, realitzant un gran esforç físic. Però l’equip de Petrer, reaccionà i va empatar de nou la partida, en un final d’infart.

En el tram final, qualsevol dels dos equips podria haver guanyat, i es col·loque novament per davant, primer l’equip de Vila-real, 50 a 55, però l’equip de Petrer remunte en els dos últims dos jocs per a guanyar per 60 a 55.

Miguel de Algimia i Álex d’Onda, van ser els millors en la final per l’equip de Vila-real, mentre que Diego d’Onda, va estar be però no tan precís com en tota la primera fase, on va ser el millor del seu equip. Els de Vila-real que, van ser campions de la primera fase, es van haver de conformar amb el subcampionat.

alcàsser, tercer / Quant a la final per la tercera plaça, no va estar tan igualada, i van ser els amftitrions, Alcàsser, els que s’imposaren per un 60-20 a l’equip de Pedreguer.