L’escola de Vila-real va ser la gran triumfadora de la fase final del provincial de Castelló dels XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana de la modalitat de galotxa, amb dos ors i un bronze. Les sis millors escoles —Almassora, Vila-real, Xilxes, Onda, Borriol i Castelló—, van disputar amb els seus equips les finals.

En la final benjamí, l’equip de Vila-real va imposar la pegada de Ferran i el bon fer de Xavi Mesquita en la ferida, per a superar al jove equip d’Almassora, on van destacar en alguns moments David, Pol i Jordi. Al final, victòria per a l’equip entrenat per Mezquita, per 40 a 10. En la fase final aleví, l’equip de Vila-real va quedar campió després de superar als tres equips d’Almassora. Álvaro, Gonzalo i García van realitzar una gran fase final.

En la categoria infantil, l’equip de Xilxes, va aconseguir l’or amb Diego López, José Antonio Gomis i Cristian. Van superar amb facilitat a l’equip d’Onda, per 40 a 0.

En cadet, Onda, amb Óscar i Álex van guanyar a Borriol (40- 0). En la final de consolació, Castelló va superar a Borriol B.