El saló de plens de l’Ajuntament d’Almassora va obrir les portes per a rebre als millors dibuixants del municipi, un qualificatiu aconseguit després de ser triats com a guanyadors dels concursos de dibuix nadalencs convocats per la Regidoria de Joventut. Nou nens van rebre el reconeixement per les seues creacions, les quals seran exposades durant la 25ª edició de la fira Expoentreteniment.

Encapçalant aquest grup d’artistes, va arreplegar el seu diploma de guanyador del Concurs de la Mascota Carlos Iturralde Llorens (CEIP Cardenal Cisneros). Un món verd serà la imatge de la Expoentreteniment 2017 i el disseny d’aquest xicotet dibuixant serà plasmat en tela perquè cobre vida i acompanye als centenars de visitants que passen per la fira a partir del pròxim 26 de desembre. Els regidors de Joventut, Xavier Trenco, i Hisenda, Santiago Agustí, també van premiar el treball de Mª Lola Heredia Caravaca (CEIP Errando Vilar) i d’Eryka Gabriela Argint (CEIP Cardenal Cisneros), finalistes en aquesta edició del certamen.

més premis

Pel que fa al Concurs de la Postal Nadalenca, Clara Soler Miralles (CEIP Errando Vilar) va rebre el premi com a guanyadora de la categoria de Primària i el guanyador en la categoria d’Infantil va ser Miguel Ripoll Cánovas (CEIP Ambaixador Beltran). Prop de 2.400 escolars del municipi han participat en el concurs,