La llibreria Babel de Castelló acull durant el mes de juny una exposició de quadres elaborats en POTS: Pintemocions, un projecte innovador i d’inclusió social que ha tingut com a base la intel·ligència emocional vinculada a l’art. La iniciativa ha englobat a alumnat, docents i famílies del CPEE Castell Vell, el CEIP Pintor Castell i el CEIP Tombatossals de la capital de la Plana.

L’objectiu és que l’alumnat sense discapacitat aprenga i prenga consciència del concepte d’inclusió respecte als altres xics i xiques, així com de la necessitat de col·laborar en la seua plena integració en la vida quotidiana.

A través de grups interactius, l’alumnat s’ha adonat que les diferències entre uns i altres no són obstacles, sinó oportunitats d’aprenentatge i de convivència en l’escola i en la societat. Amb valors com l’empatia, la vocació de servei i la solidaritat, Pintemocions ha creat 14 obres d’art de diferents pintors, vinculades cadascuna d’elles a una emoció.

El projecte educatiu va celebrar el seu festival de cloenda omplint de gom a gom el Teatre del Raval i va finalitzar amb l’entrega a l’alumnat d’un tros del mural que van pintar a l’inici del projecte.