LSSRqAjuntament de Benicàssim ha programat tallers de lluita contra la violència de gènere amb la col·laboració de la Fundació Isonomía. En total, en aquesta edició participaran vuit unitats de 4t d’ESO de l’IES Violant de Casalduch que, durant unes hores cadascun, treballaran els conceptes que els orienten a canalitzar les seues relacions interpersonals fomentant els bons tractes.

Les professionals de la Fundació Isonomía que imparteixen aquests tallers han detallat sobre el contingut del mateix que alguns dels aspectes que s’abordaran són: els mites de l’amor romàntic (l’amor tot el pot, mitjana taronja i els problemes de la gelosia, entre altres assumptes). A més, també es donaran claus perquè els adolescents tinguen relacions de bons tractes, basats en la llibertat, el respecte, el diàleg, els afectes, la cura mútua, la confiança, la intimitat, l’autonomia, la igualtat i la no violència.

Apunta’t al bon rotllo és un projecte que té com a objectiu potenciar el desenvolupament d’altres maneres alternatives de relacionar-se sexualment i afectivament, que s’aparten dels models violents, actuant directament amb adolescents de 12 a 16 anys.