El CEIP Blasco Ibáñez de Castelló va recaptar un total de 2.313 euros en la cursa solidària que va organitzar el passat 23 de desembre, una quantitat que s’ha lliurat a Celia, una xiqueta castellonenca que pateix el Síndrome de Microdeleció 5q14.3-MEF2C, i a la seua família.

Aquests diners van destinats a l’Asociació MEF2C, que podrà utilitzar-ho per a la investigació de la cura dels xiquets afectats per aquesta malaltia.

Des del centre van voler donar les gràcies a totes les persones i entitats que van organitzar a ajudar aquesta carrera: claustre, alumnes, AMPA, familiars, diferents tendes, clubs, associacions... «Encara que no és suficient, hem intentat ajudar d’aquesta manera. En la pròxima cursa haurem de recaptar més. Moltes gràcies a tots», van manifestar des de la direcció del Blasco Ibáñez. Cal recordar que Celia representa un dels dos casos existents actualment a Espanya d’aquesta malaltia.

diferents eixides

La carrera va tindre diferents eixides per cada edat, des de els alumnes de dos anys, passant per tots els cursos per a acabar corrent professors i professores del centre, al costat dels pares, mares o familiars que també es van sumar a la carrera solidària.

La inscripció era simbòlica, comprant el dorsal per un euro per corredor per a així poder participar, encara que també es va admetre una aportació major si així ho desitjava el participant en la prova.