L’Ajuntament de Peníscola al costat d’OCA Grup Animació, ha presentat, un estiu més, el Campus Esportiu de Peníscola, que comença el dia 3 de juliol i es celebrarà fins al dia 18 d’agost. El programa compta amb noves propostes esportives, lúdiques i excursions, dirigides a joves d’entre 10 i 17 anys.

Les activitats programades per a aquesta nova edició del Campus abasten disciplines esportives tradicionals i activitats innovadores, com el Kangoo Power, o activitats aquàtiques. A més dels diferents esports que es practicaran, els joves que s’inscriguen enguany també podran gaudir d’excursions programades al karting o al paintball. L’horari de les activitats serà de dilluns a divendres de 16.30 a 20.00 hores.

pàgina web

Les inscripcions han de realitzar-se a través de la pàgina web www.escolaestiupeniscola.com, en l’apartat Campus Esportiu i poden sol·licitar-se per setmanes, quinzenes o mesos. També poden formalitzar-se les inscripcions en les oficines de l’empresa organitzadora de l’activitat.

Es tracta, en definitiva, d’una excel·lent oportunitat perquè els joves de la localitat puguen gaudir d’un estiu ple d’esport i de divertits jocs.