El CEIP Antonio Armelles de Castelló va celebrar el Dia del Llibre amb gran nombre d’activitats lúdiques en diversos àmbits. És aquesta una gran festa que representa una oportunitat per a donar visibilitat al llibre com a eina de transmissió de la cultura.

En aquest context, l’AMPA del CEIP Antonio Armelles i el centre mateix van organitzar per quart any consecutiu un conjunt d’activitats amb l’objectiu de convertir la Festa del Llibre en una celebració conjunta de la comunitat escolar amb el barri i la ciutat.

Ho van celebrar el 27 d’abril amb una festa que va tindre com element principal una lectura col·lectiva d’El Petit Príncep, d’Antoine de Saint-Exúpery, i que va comptar amb la participació d’alumnes, professors, treballadors del centre, famílies i diversos representants de la societat castellonenca.

Es va celebrar una exposició de portades i pàgines d’edicions del llibre en diferents idiomes, cedides per Enric Nomdedéu, director general del Servef. En la lectura van participar el propi Nomdedéu i els regidors Patrícia Puerta, María España, Enric Porcar i Salomé Pradas. La pluja va fer que el cantacançons Dani Miquel solament poguera interpretar tres cançons. A més, va haver-hi tallers per als alumnes i altres activitats lúdiques, amb la col·laboració de moltes empreses de Castelló.