Fampa Penyagolosa de Castelló, la Coordinadora d’Ampa de Vila-real i la Confederació d’Ampa Gonzalo Anaya continuen apostant per l’alimentació sostenible i saludable. Per a informar a les famílies, la Gonzalo Anaya va organitzar per a aquest curs escolar un cicle de jornades sobre alimentació saludable i sostenible que van començar al setembre a València i que va arribar el passat dissabte a Vila-real, en la Casa dels Mundina.

La jornada es va dirigir a les famílies i a tota la comunitat educativa en general, amb activitats per als pares i mares i, en paral·lel, per als més xicotets. Així, es va organitzar un taller pràctic de cuina per a xiquets de 6 a 12 anys en el qual van utilitzar la imaginació per a crear nous esmorzars i berenars beneficiosos per a la salut amb productes frescos i saludables. Mentre, els pares i mares assistien a la presentació de la campanya Dóna’m Verí, promoguda per Justícia Alimentària del PV. Marta Ribó, coordinadora de l’entitat, va ser l’encarregada de donar conèixer el projecte que estableix pautes i informació d’interès als consumidors sobre alimentació diària. Aquesta campanya evidencia l’alimentació que és perjudicial per a la salut i redueix la qualitat de vida; i insisteix en la implicació de les administracions en aquest àmbit.

La segona part de la jornada a Vila-real es va centrar a aportar a les famílies alternatives saludables d’alimentació per a casa i per al col·legi.