L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) anima a l’alumnat de 6è de Primària dels col·legis valencians a participar en el concurs de vídeos convocat per la Xarxa Espanyola d’Albergs Juvenils (REAJ).

Per participar, les escoles hauran de presentar un vídeo de quatre minuts sobre el tema Un viatge pel Patrimoni de la meua Comunitat. El format és lliure: pot ser una explicació, una entrevista, un espot, una representació teatral, un ball, una cançó, etcètera o qualsevol altre format que servisca per a donar a conèixer el Patrimoni Mundial i els albergs de la Comunitat Valenciana.

El termini d’inscripció en el concurs és fins al 12 de març i la deliberació del jurat serà del 20 de març al 20 d’abril. L’anunci dels equips guanyadors es produirà el 25 d’abril.

En esta edició hi ha dos premis, un per al col·legi guanyador dotat amb 5.000 euros per a visitar béns declarats Patrimoni Mundial amb allotjament en albergs de la xarxa i l’altre serà una equipació esportiva valorada en 1.000 euros a sortejar entre tots els col·legis participants. A la Comunitat entren en la categoria de Patrimoni Material de la Humanitat l’Art Rupestre de l’Arc Mediterrani, la Llotja de la Seda de València i el Palmerar d’Elx.