Durant l’última setmana abans de les vacances de Nadal, els alumnes del col·legi Liceo de Benicàssim van gaudir d’una nova activitat i es van convertir en funambulistes practicant slackline, corda fluixa, amb la coordinació dels responsables de l’àrea d’Educació Física.

Aquesta modalitat, molt estesa en els últims anys tant en col·legis com en espais a l’aire lliure, consisteix en un esport d’equilibri en el qual s’usa una cinta que s’enganxa entre dos punts fixos i es tiba. Per ella van haver de passar els estudiants, que per descomptat van ser ajudats pels seus professors.

Des de l’àrea d’Educació Física del Liceo, els docents van explicar al respecte que «considerem fonamental que els xiquets i xiquetes coneguen les diferents possibilitats i formes d’oci que ens ofereix el mitjà natural, i per açò ens esforcem a proporcionar-los noves i enriquidores experiències físic-esportives».

Així mateix, des del centre van agrair a Decathlon Castelló el fet d’haver-los facilitat el material de slackline i haver fet possible dur a terme aquesta activitat.