E ls alumnes de Computer Science de l’Elian’s Castelló van viure una curiosa experiència relacionada amb les noves tecnologies. Pau Bellido, de l’empresa hoyoyo.es, va acudir al centre a explicar als joves com funciona i les claus de la realitat virtual.

D’aquesta manera, va detallar als alumnes la història d’aquesta disciplina i que la idea va sorgir en els temps de Leonardo da Vinci, en la Itàlia del segle XV. Després, va mostrar com s’han millorat les ulleres recentment i el seu ús en diferents àmbits, no solament en el dels videojocs, en el qual tradicionalment actuava, sinó també en turisme, notícies i fins i tot en la psicologia.

Posteriorment, l’especialista va fer una demostració pràctica de les seues explicacions realitzant una foto de 360 graus dels alumnes, que posteriorment van poder visualitzar amb ulleres de realitat virtual.

diverses aplicacions

Finalment, i usant ulleres de realitat virtual fetes de cartó, els alumnes es van submergir en les diverses aplicacions que té la realitat virtual.

Per finalitzar, cal recordar, que el col·legi britànic de Castelló ha implementat amb èxit el nou currículum britànic d’informàtica des del passat curs acadèmic. Un currículum que, tal y com indiquen des del centre, promet revolucionar la nova forma d’ensenyar informàtica des dels 5 fins als 15 anys amb l’ocjectiu de fer progressar als estudiants de hui en dia, que són el nostrs futur. H