El CEIP Ribesalbes va celebrar el passat dijous 2 de març un mercadet solidari per a recaptar fons per a la investigació de les malalties de Neu (malalties neurotransmisores).

A primera hora del matí, a les 9.00 hores, la presidenta de l’associació encarregada de recaptar fons per a la recerca d’aquest tipus de dolències va realitzar unes xarrades de conscienciació a l’alumnat més major del col·legi.

Després, a partir de les 10.30 hores, va començar el mercadet, on es van vendre joguets i llibres portats per les famílies, pins fets per l’alumnat i samarretes i objectes portats per l’associació. Tots els productes a la venda van despertar l’interès entre els assistents, que a més de contribuir a una causa solidària, aconseguien un objecte d’utilitat.

Una vegada fet el recompte final, es van recaptar un total de 328 euros, que van ser entregats a la presidenta de l’associació junt amb tot el material que no es va vendre al mercadet.

Des de la direcció del centre es va donar les gràcies a tots els participants per la seua implicació i es va animar a la resta de centres educatius a contribuir a aquesta causa. «És necessari conscienciar a la gent de l’ajuda i col·laboració que necessiten les famílies que tenen algun/a fill/a amb malalties poc freqüents com aquesta», van explicar.