La capital de la Plana homenatja aquest divendres, a través dels seus xiquets, el cresol de cultures que conviu en la ciutat amb una festa intercultural convocada per l’Ajuntament a través de la regidoria de Benestar Social i l’Agència de Mediació i Integració Social (Amics) de Castelló. La trobada tindrà lloc en la cèntrica plaça Hort dels Corders i l’organització ha programat nombrosos esdeveniments perquè els xiquets passen una vesprada divertida i, al mateix temps, reforcen els seus valors d’igualtat i diversitat. D’aquesta manera, podran gaudir de tallers, actuacions de pallassos i balls, amb globus i caramels per a cadascun d’ells.

La convocatòria inclou a més la recomanació de que els menors acudisquen disfressats a la plaça, ja que també es celebrarà un concurs per a triar els millors abillaments. La festa es desenvoluparà de 17.00 a 20.00 hores.

ORGANITZADORS

En l’organització de l’esdeveniment s’han involucrat nombroses entitats veïnals i culturals de Castelló, com el Centro Cívico Rumano, la Asociación Rumana de Castellón, Valencia y Alicante, la Asociación Colombia Nos Une, el Centro Islámico Nur, la Asociación de Vecinos La Guinea i la Asociación Contigo Perú.

El Negociat d’Immigració i Convivència Social AMICS es constitueix com un servei d’atenció a la població migrada sobre els seus drets i deures, així com els recursos d’atenció primària existents A Castelló i la seua forma d’accés als mateixos, com a via que permeta fomentar una plena integració. H