Els xiquets i xiquetes aficionats a la música que canten o toquen algun instrument tenen, per segon any consecutiu, l’opció de demostrar les seues habilitats en un escenari privilegiat, el del Formigues Festival, que se celebrarà a Benicàssim els pròxims dies 12 i 13 de maig. I és que el grup guanyador actuarà en la VI edició del festival i gravarà un single amb el segell discogràfic La Seta Azul.

L’Associació Formigues de Benicàssim juntament amb Idearideas, organitzadors de Formigues Festival, ha llançat el segon concurs de grups musicals i/ o solistes per a premiar el talent de xicotets i joves artistes i oferir-los un fantàstic escenari en el qual donar-se a conèixer.

La present convocatòria compta a més amb un jurat de luxe: Miguel Morán (director del Festival Flamenc On Fire i fundador del FIB), Cristina Montes (directora de Hills Music Management), Julio Ruiz (director del programa Disco Grande de Radi3) i Neumann (músic i compositor); a més de la col·laboració de l’estudi d’enregistrament La Seta Azul.

convocats

Estan convidats a participar els xiquets, xiquetes i joves músics d’entre 5 i 16 anys i per açò s’emplaça també a les escoles i acadèmies musicals.

Les composicions han d’anar dirigides a un públic familiar i el termini de presentació de treballs serà de l’1 a l’11 de febrer. Després de l’èxit de la primera convocatòria que va tenir com a guanyadores a les Elèctriques (Gijón) i a Sedajazz (Sedaví) com a finalistes, els organitzadors de Formigues esperen rebre propostes originals i descobrir noves formacions que es pugen a l’escenari. Cal recordar, a més, que el festival compta amb infinitat de propostes per als més xicotets de la casa.