+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario de El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

ESPORTS

La Generalitat recupera les ajudes a per als Jocs Esportius

 

Imatge dels Jocs Esportius de Castelló. - GABRIEL BOIA

09/08/2017

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport destina 80.000 euros per a col·laborar amb entitats locals que organitzen alguna competició intermunicipal dins del marc del XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana.

L'objectiu de les ajudes és fomentar la participació d'entitats locals en els Jocs Esportius, per a augmentar el nombre de participants en activitats esportives en edats escolars. Així, ajuda entitats que ja comptaven amb aquest tipus de competicions intermunicipals i convida noves entitats a participar d'aquests esdeveniments, que faciliten la pràctica de l'esport als xiquets i xiquetes.

Aquestes ajudes han sigut concedides a un total de 13 entitats municipals, com són els ajuntaments d'Alacant, Benicarló, Benidorm, Chelva, Gandia, Godella, Orihuela, Sagunt i Tavernes de la Valldigna, el Consorci Esportiu de la Marina Alta, el Consorci per a la Gestió de Recursos, Activitats i Serveis en l'Àmbit Esportiu de l'Horta, la Fundació Esportiva Municipal de València i el Patronat Municipal d'Esport de Castelló de la Plana. En concret, el Patronat Municipal d'Esports castellonenc rebrà 8.000 euros i l'Ajuntament de Benicarló, 5.488 euros.

Per a aquestes ajudes, les entitats han presentat projectes que compten amb un mínim de quatre municipis participants.

La Direcció General d'Esport recupera aquesta subvenció amb l'objectiu de dinamitzar les activitats esportives municipals que suposen una primera fase abans de competicions a nivell més elevat, com són la provincial i autonòmica.

Amb aquestes ajudes, la Generalitat té la voluntat de col·laborar amb els ajuntaments perquè cada vegada siguen més aquells que s'animen a participar en els Jocs Esportius.