U n any més l’alumnat de l’IES Honori García de la Vall d’Uixó ha participat en diferents activitats relacionades amb la prevenció de la violència de gènere, amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, el 25 de novembre. Al vestíbul del centre, tot l’alumnat ha pogut disfrutar de l’exposició fotogràfica ‘El plaer de compartir’, que ha aportat el propi Ajuntament de la localitat.

Així, els alumnes de 4t d’ESO van rebre xerrades per a previndre la violència de gènere a càrrec de la Fundació Isonomia i també els estudiants de 2n d’ESO, a càrrec d’Infodona; mentre que els estudiants de 3r d’ESO les rebran al següent trimestre a càrrec de la Creu Roja. La resta d’alumnes tractaran el tema amb els seus tutors.

Per altra banda, l’alumnat de 4t d’ESO també acudirà a la xerrada a càrrec de la fundació Anna Bella organitzada també per l’Ajuntament de la localitat al Teatre Carmen Tur el pròxim dia 22 de novembre.

Per últim, aquests alumnes participaran també en la marxa silenciosa que tindrà lloc el divendres 25 de novembre fins l’Ajuntament.

mediació escolar

Per altra part, el centre va començar el passat dia 2 la tercera edició del programa de mediació escolar, mitjançant el qual han començat a formar als nous alumnes mediadors d’aquest curs.

L’equip de professores responsables d’aquest grup són Alicia Bellver, MªJesús Forner, Núria Gómez i Isabel Martí.

El correu de mediació confidencial que ha habilitat el centre per si els alumnes necessiten posar-se en contacte amb l’equip de mediadors es ‘mediaciohonorig@gmail.com’. La discreció per als alumnes que escriguen està garantida. H