Un grup integrat per 40 alumnes i tres professors de l’IES Joan Coromines de Benicarló va anar d’excursió al Parc Nacional de la Serra de Guadarrama i voltants.

Els excursionistes van visitar el CENEAM (Centro Nacional de Educación Ambiental), on van aprendre molts aspectes al voltant del Parc Nacional i de la importància que té el respecte del medi ambient. A més hi havia exposicions sobre biodiversitat i desenvolupament sostenible.

Després van visitar el centre d’interpretació de la Boca del Asno a Valsaín (San Ildefonso, Segòvia) on van vore uns curts sobre el Parc Nacional.

A l’endemà el grup va visitar els palaus de Riofrío amb un museu de la caça impressionant i daines pasturant pels voltants i per la Granja de San Ildefonso (lloc de residència estiuenca dels reis en segles passats). Per la vesprada van contemplar l’imponent aqüeducte de Segòvia.

Ja de tornada, parada al Museu Nacional de Ciències Naturals a Madrid. Allí es van impregnar de biodiversitat i van contemplar els primers exemplars que van formar part del museu al segle XVIII.