Els alumnes de Batxillerat de l’IES José Vilaplana de Vinaròs van assistir al Teatre Victòria de Barcelona per poder gaudir del gran musical de la temporada, Scaramouche, de Dagoll Dagom.

L’espectacle va agradar molt tant als professors com als alumnes, de fet «més del que esperàvem, i no té res a envejar a qualsevol proposta de teatre musical presentada a Broadway o en el West End de Londres», van manifestar els assistents.

El llibret de l’obra el firma Joan Lluís Bozzo, amb l’ajuda de David Pintó i Joan Vives en les lletres de cançons. La música en directe i l’orquestració són obra d’Albert Guinovart, i Joan Vives s’ocupa de la direcció musical. La producció executiva va a càrrec d’Anna Rosa Cisquella.

L’obra és una gran comèdia musical d’aventures, amor i revolució, inspirada en la novel·la del suís Rafael Sabatini i en l’imaginari del cinema de capa i espasa. La representació compta amb uns 50 números musicals i té una durada aproximada de dues hores i quaranta-cinc minuts (incloent-hi l’entreacte).

De l’obra destaquen una espectacular escenografia movible que es recolza amb un espectacular vestuari. Hi sobresurten actors coneguts com Toni Viñals (Scaramouche), Ana San Martín (Olympia) o Frank Capdet (Marqués de l’Echa Ionne).