Q El passat dissabte 5 de novembre va tindre lloc al saló d’actes de l’IES Ramon Cid de Benicarló la presentació dels 144 alumnes inclosos a l’Aula d’Excel·lència del curs 2016-2017, amb l’assistència dels seus familiars. L’acte va incloure uns breus parlaments de la directora, Mayte Forés, i del coordinador d’excel·lència, Jordi Garcia, mostrant el reconeixement públic al seu esforç i sacrifici. Els propis alumnes, sota la direcció de Marcos Celma, van interpretar l’adaptació d’una versió molt emotiva d’una cançó de Pau Alabajos, el qual va visitar el centre en cursos anteriors. Per a concloure, es va fer entrega als alumnes dels seus carnets personalitzats, els quals acrediten que són alumnes excel·lents. H

Q Peñíscola celebra demà el Dia Internacional per la Tolerància amb diversos esdeveniments que tindran als joves de la localitat com a protagonistes. Així, a les 13.00 hores es procedirà a la lectura d’un manifest en l’IES Alfred Ayza, seguit d’un concert. A les 17.00 hores, en el Centre Juvenil, hi haurà taller d’hip-hop seguit d’un curs d’escriptura creativa.

Q La Ciutat de les Arts i les Ciències ha convocat un concurs de dibuix infantil sota el lema ‘Nadal en la Ciutat dels Arts i els Ciències’, dirigit a tots els escolars que cursen Educació Primària a la Comunitat Valenciana durant el curs 2016-17. Els treballs han d’enviar-se abans del pròxim 2 de desembre al Museu dels Ciències. Aquesta edició compta amb la col·laboració de SCIENCE4YOU, que donarà un joguet als premiats.