La Universitat Jaume I de Castelló va promocionar la seua oferta docent en el Saló d’Orientació Universitària Unitour, que es va celebrar el dimarts 23 de gener a l’Hotel Luz de la capital de la Plana, amb la participació d’alumnat de 2n de Batxillerat de centres de la capital, Vila-real, Peníscola i Serra d’Espadà, entre altres. La fira organitzada per l’empresa Círculo Formación, també va estar oberta a les famílies dels futurs estudiants de la universitat.

Unitour és un saló d’orientació per a assessorar i orientar a l’estudiantat a l’hora de triar grau que se celebra en diversos punts d’Espanya, Portugal, Itàlia i Andorra, i que permet reunir a universitats públiques i privades amb l’alumnat d’instituts. En el saló han participat 15 universitats i centres d’ESO i Batxillerat.

Els assistents a l’esdeveniment van poder informar-se sobre tots els graus que ofereix el centre educatiu de Castelló i els van explicar tot el referent a les proves d’accés, les beques, els plans d’estudis, els acords internacionals o la borsa de pràctiques, entre altres aspectes.

El dimecres 24 de gener, el personal de la universitat castellonenca i els integrants del programa Ambaixadors van assistir també a l’edició d’Unitour a València.

resoldre dubtes

Unitour és un lloc de trobada per a ajudar als alumnes a dissenyar el seu futur professional a partir de la correcta elecció sobre tres qüestions fonamentals: Qui vull ser?, Què vull fer?, Què vull estudiar?

Des de 2006 Unitour s’ha convertit en el saló d’orientació universitària de referència en assessorament a l’hora de triar estudis Universitaris. Des de llavors, més de 250.000 estudiants i 14.000 pares han rebut l’ajuda d’aquesta institució.

Dos dels aspectes en els quals més recalcament van fer els responsables de la UJI van ser que es tracta d’una universitat que destaca per la qualitat dels seus estudis i pel compromís amb el futur dels seus estudiants.