Educació preveu per al pròxim curs ampliar els auxiliars administratius en una desena de centres d’Infantil i Primària de la província. El conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, i l’equip de l’àrea d’Educació han iniciat una ronda de reunions amb els equips directius dels centres educatius valencians.

La primera cita ha tingut lloc a les comarques de Castelló, on els responsables d’Educació s’han reunit amb tots els equips directius dels centres de la província per posar en comú el treball del Govern Valencià i dels centres educatius de la Comunitat.

Segons el conseller Vicent Marzà, «l’educació és el motor social de canvi més important i és des de l’escola pública des d’on podrem eliminar les desigualtats i construir una societat més justa, on tots tinguen les mateixes oportunitats».

A més, ha destacat que «el Govern Valencià ens reconeixem en l’educació pública, en la docència de qualitat i en el respecte per l’ofici». En la trobada s’han pogut avaluar els punts d’actuació que ja es van tractar l’any 2015, quan es va celebrar una primera trobada per a explicar els eixos de treball en l’àmbit educatiu del Govern Valencià.