El festival Estiu Clàssic torna a la capital de la Plana el 25 de juny per a omplir Castelló de música. Un event en el que també tindran cabuda els més petits de la casa. I és que els nens de 4 a 8 anys podran participar en el Jardín Musical, un lloc de diversió en el que començaran a apropar-se a la música d’una manera fàcil i divertida, sense necessitat de tindre coneixements musicals previs. A més, en aquesta edició l’anglès formarà part fonamental d’aquestes classes i tallers, que tindran lloc al Auditori y Palau de Congressos.

Cal destacar que en el treball amb música s’introdueix als nens a través d’una metodologia oberta, creativa i personalitzada que s’adapta a la seva etapa evolutiva, en una experiència enriquidora, positiva i de creixement. Amb jocs, cançons i experiències en grup, els més petits començaran a aprendre música a un nivell adequat per a ells, cantaran i crearan les seves primeres cançons i descobriran el sentit del ritme.

Segons expliquen des de l’organització, l’aprenentatge musical fomenta l’autoestima, a més de desenvolupar les aptituds matemàtiques; per això, s’utilitza una metodologia adaptada als més petits. Una aventura divertida en què els alumnes s’aproparan a la música d’una manera fàcil amb el principal objectiu del desenvolupament de la percepció auditiu-rítmica i expressivitat, a través de la música, el moviment i els elements bàsics del llenguatge musical.