Els nous patis de cinc col·legis de Castelló estan quasi a punt. Es tracta de les reformes aprovades als Pressupostos Participatius del 2017 i que han permés reformar, naturalitzar i modernitzar durant aquest estiu els patis dels CEIP Soler i Godes, Isabel Ferrer, Jaume I, Censal i Lluís Revest. «Gran part de l’obra està acabada, però encara falte part del nou mobiliari exterior, com taules, cuinetes, tobogans... Això no impideix el normal funcionament de les escoles», ha confirmat el regidor d’Educació, Enric Porcar. Així, des de l’Ajuntament esperen que el projecte estiga 100% llest al llarg d’aquest mes.

Pel que fa al Lluís Revest, «l’any passat ja férem una inversió de més de 30.000 euros per a la modificació i reforma de tota la llum i instal·lació elèctrica. Així doncs, el canvi d’enllumenat realitzat l’any passat, la reforma dels patis i l’actuació prevista per al proper any valorada en 110.000 euros per a la reforma dels banys de la mateixa escola aprovada pels Pressupostos Participatius del 2018 suposa una inversió de més de 200.00 euros», ha explicar Porcar.

A aquestes obres cal afegir altres onze que s’executaran a partir d’aquest mes de setembre i que està previst que finalitzen abans de final d’any. Es tracta dels següents treballs: una solera per a vehicles en el col·legi Benadresa; la reforma de la cuina del Censal; l’adequació de l’habitatge del conserge i les aules especials en el Bisbe Climent; la renovació del clos del pati en el Gregal; el canvi de banyera per dos vàters i pintura interior en el Estepar; pintura interior en l’Isabel Ferrer; la volada de l’accés d’entrada i baranes d’escales interiors en l’Exèrcit; la renovació de volades de xapa en La Marina i l’adequació del pati de terra del Manel Garcia Grau.