El CEIP Guitarrista Tàrrega de Castelló va celebrar la primera edició de la Olimpíada Matemàtica, que ha comptat amb una gran participació i un rendiment molt satisfactori per part dels alumnes.

La competició es va realitzar en diferents jornades durant sis setmanes. En aquest temps es van fer proves eliminatòries i es van treballar les operacions bàsiques, problemes i la situació espacial. Van participar els nivells de 4t, 5é i 6é de Primària. Els finalistes van ser Noemí Hernández (6é), María Santiago (6é), José Jiménez (4t), Patrick Beldie (5é) i Diego Vargas (6é).

Aquest últim alumne es va proclamar guanyador de l’Olimpíada. El premi consistia en dues entrades per veure en directe el partit de Lliga que van disputar el Villarreal i el Real Madrid en el Estadi de la Ceràmica.

GRAN ESFORÇ

Els alumnes van estar molt motivats i s’han aconseguit molts objectius en un període breu de temps. I és que tal com expliquen des de la direcció del centre, tots els estudiants d’estos tres nivells van assistir de manera totalment voluntària al taller de matemàtiques organitzat en l’hora del menjador, de 15.00 a 15.30 hores, per a repasar i practicar les habilitats exigides en la competició.

«Tots i cadascun d’ells es mereixen un excel·lent per el seu esforç», expliquen els professors. En definitiva, tot un èxit de participació, de rendiment i d’il·lusió el que s’ha collit en la primera edició d’aquesta competició, que segurament tindrà continuïtat el curs vinent.