L’Ajuntament d’Alcalá-Alcossebre, a través de la Regidoria de Policia, ha iniciat xerrades sobre l’assetjament escolar en els diferents centres educatius. La primera sessió dirigida als escolars va tenir lloc al CEIP La Mola i prosseguiran al CEIP Lo Campanar i a l’IES Serra d’Irta.

A través d’aquestes xerrades, es transmet als alumnes que han de ser conscients que es considera bullying qualsevol maltractament físic i/o psicològic deliberat i continuat que rep un xiquet per part d’un altre o altres, que es comporten amb ell cruelment amb l’objectiu de sotmetre’l.

El cap de la Policia Local d’Alcalà-Alcossebre, Abel Serret, explica que «hem de conscienciar els nostres xiquets que aquestes conductes són perjudicials per al seu posterior desenvolupament i que apartar o marginar el diferent no és la solució». Des de la Policia s’insisteix que «la col·laboració dels menors és fonamental». La regidora de Policia i Seguretat, Alejandra Roca, destaca que «apostem per la Policia Local com un instrument per millorar la convivència en els centres escolars, amb mesures com aquesta de formació contra l’assetjament».