La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha fet públic el llistat dels 199 alumnes de Formació Professional que faran el seu mòdul de Formació en Centres de Treball (FCT) en empreses del Regne Unit, Irlanda i França durant aquest curs.

Del total de places adjudicades enguany, 179 corresponen al programa FCT Europa Total i altres 20 al FCT Europa Parcial. Quant a la seua distribució per destinacions, 192 places seran per a fer les pràctiques al Regne Unit i Irlanda, i 7 a França.

En la modalitat Europa Total, l’alumnat farà una estada a l’estranger amb un total de 400 hores laborals certificables. Mentre que en la modalitat Europa Parcial, la durada serà de 28 dies i les hores laborables, un total de 100.

Per a aquesta convocatòria 2018, l’inici de les mobilitats està previst per a la segona o tercera setmana d’abril. Del total de seleccionats, 50 són de les comarques d’Alacant, 23 de les comarques de Castelló i 126 de les comarques de València.

centres públics // El programa de pràctiques formatives en empreses europees va dirigit a l’alumnat de Formació Professional de grau mitjà i superior de centres sostinguts amb fons públics i persegueix que els estudiants facen pràctiques en empreses europees. La beca inclou les despeses ocasionades pel viatge, amb trasllats inclosos, l’allotjament dels becats, l’abonament del transport local i l’assegurança.