El col·legi Bernat Artola, de Castelló, ha celebrat el seu primer mercat solidari, que ha estat ple de llibres infantils, així com de diccionaris i tot tipus de plantes.

Aquest rastrell, organitzat per l’Ampa del centre educatiu, ha comptat amb un gran nombre de llibres de lectura per als nens i nenes, amb gran varietat de temàtiques. L’objectiu d’aquesta cita solidària és recaptar fons per poder millorar les instalacions de la biblioteca de l’escola Bernat Artola.

«Ha estat tot un èxit i volem agrair a totes les mares i pares que han col·laborat amb nosaltres, tant donant llibres com comprant-los», han manifestat des del centre. «Volem agrair especialment també a la direcció del col·legi per permetre que fem aquestes coses tan xules i que repercuteixen tan positivament en els nostres nens», van agregar.

Cal recordar que les plantes que es van exhibir a aquest mercat solidari corresponen a les plantades pels propis alumnes del centre; una tasca que van dur a terme en una de les activitats de l’escola. Aíxi, adultes i petits van participar en aquesta cita i van unir forces per aconseguir un mateix objetiu: renovar la biblioteca del seu col·legi.