El Nadal arriba al Grau de Castelló carregada de novetats. Enguany s’ha programat per primera vegada un cicle itinerant d’animació infantil i la Nit de Cap d’Any arranca a partir de les 15.00 hores amb tardeo musical. El tinent d’Alcaldia del Grau, Rafa Simó, i la regidora de Salut Pública, Mary Carmen Ribera, van presentar el programa que «amplia l’oferta d’activitats per a públic infantil en vacances escolars».

La Nit de Cap d’Any enguany arriba amb una novetat destacada: un tardeo musical de 15.00 a 22.00 amb dj, en una sessió contínua que se celebrarà en la carpa instal·lada en el pati del col·legi Juan Sebastian Elcano. La regidora Mary Carmen Ribera va subratllar a més l’oferta d’activitats per a públic infantil i familiar, que inclou tallers de temàtica nadalenca i animacions infantils en tres espais diferents del Grau «amb l’objectiu d’acostar la programació a més punts», va abundar la regidora de Castelló.

activitats

Així, Nadal al Grau arrancarà en el parc de la Panderola, on els dies 22 en horari de vesprada, el dia 23 al matí i a la vesprada i el dia 24 de desembre, solament en horari matinal, hi haurà diversos tallers nadalencs. A més, el dissabte 23 a les 18,00 està programat un espectacle d’animació.

La programació continuarà en la plaça Mare de Déu del Carme el dissabte 29 amb tallers; l’endemà en horari de matí i vesprada amb activitats i animació infantil a partir de les 18.00 i el dia 31 d’11.00 a 14.00. Finalment, el cicle Nadal al Grau es desplaçarà fins al carrer Eivissa, enfront del Museu de la Mar, els dies 4 de gener en horari de 16.30 a 19.30, inclòs un espectacle a partir de les 18.00, i el dia 5 de gener d’11.00 a 14.00.