+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario de El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

La Vall d’Uixó premia als seus millors estudiants

L’alcaldessa, Tania Baños, lliura els diplomes d’excel·lència acadèmica del curs 2016-2017

 

Premiats. Els diferents representants municipals, al costat dels alumnes guardonats pel seu rendiment. - MEDITERRÁNEO

12/09/2017

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha lliurat els premis d’excel·lència acadèmica del curs 2016-2017 als millors expedients de Batxillerat, cicles formatius i Conservatori, que han obtingut Dchahde Al-Talhami Martínez, Irene Villalba Ferrer, Joaquín Valls Aledón, Joan Capel Gálvez, Marta Sanz Montesinos, Vicente Diago Aymimir, Estela Orosia Giménez, María José Silvestre Piqueras, Kevin Salvador Rodríguez, Enrique Millán Martínez, Anna Lluch Jiménez, Marta Quijano Corbacho i Candela Tur Soriano.

L’acte de lliurament de diplomes en el Centre Cultural Palau de Vivel va comptar amb les intervencions de l’alcaldessa, Tania Baños, la regidora d’Educació, Carmen García, i el representant dels IES en el Consell Escolar Municipal, Modest Beltrán.

Tots ells van destacar el «esforç» de l’alumnat premiat i els van animar «a seguir formant-se, no solament per a ser bons professionals sinó també bones persones». La Regidoria d’Educació també va clausurar les II Jornades Educatives: Fem Escola, Fem Ciutat, a les quals van assistir unes 400 persones.