El CEIP Marqués de Benicarló, dins de la seua programació anual, ha dut a terme una sèrie de xerrades educatives per a pares, mares i alumnes, que han tractat sobre el tema Com millorar la nostra autoestima?

Les conferències, per als alumnes de quart, cinquè i sisè, van ser a càrrec de l’orientadora del centre i psicòloga clínica Ana Mª Blanes, i van tractar aquest aspecte tan important en aquestes edats, en què es forma la personalitat.

Pel que fa a les xerrades dirigides a pares i mares es van fer dues. La primera, a càrrec de l’orientadora del centre, va tractar sobre Com millorar el comportament dels nostres fills? Per la seva part, l’AMPA va gestionar altra xerrada dins de l’escola de pares i mares que promou cada curs sobre Intel·ligència emocional, autoestima i felicitat, a càrrec del formador Ferran Martínez.

A partir de gener, el centre ha programat noves xerrades d’interès per a pares i fills.

creacions

D’altra banda, els alumnes de 6è del CEIP Marqués van exposar les maquetes, fetes amb plastilina, que van elaborar dels aparells o sistemes del cos humà involucrats en la funció de nutrició: aparell circulatori, excretor, respiratori i digestiu. Des del professorat del centre indiquen que «una de les maneres en que aprenen millor els xiquets és aplicant el que saben en la creació d’un model o una maqueta».

Els alumnes van exposar i van explicar en públic a la resta dels seus companys com van dur a terme aquest projecte.