Prou de desmantellar els serveis públics costa d’enriquir-se. Prou de titulars que ens fan sentir vergonya. Prou d’escàndols setmana sí i setmana també. Prou d’estafes. Però, sobretot, prou de furtar-nos als valencians i valencianes el fruit del nostre treball.

Durant els últims 20 anys, el Partit Popular ha interpretat les majories absolutes com a una carta blanca per fer i desfer sense donar explicacions. Ni el manipulat i servil Canal 9 va ser capaç de quedar-se callat front a l’esclat de l’escàndol. Fa mesos que les urnes van dir “prou” i les notícies publicades en les últimes setmanes només fan que donar-los la raó. Els valencians estem farts que el nom de la nostra terra estiga irremeiablement lligat a la corrupció.

A Almassora hem viscut les conseqüències del desgavell de la Generalitat en primera persona. O millor dit, les hem pagat en primera persona. Els meus veïns, treballadors i sacrificats com pocs, van haver de fer front, amb els seus diners, als desperfectes de la construcció del col•legi Errando Vilar.

Per això dic, i n’estic segura que parle en nom de molts ciutadans, que n’estem farts. Volem recuperar el control del nostre futur. Volem que els nostres impostos s’invertisquen en els nostres fills i filles. És tasca de tots formar a una generació de persones preparades, valentes i honrades que garantisquen l’estabilitat a la nostra terra i no repetisquen les errades del passat. Perquè d’errades i erradors, ja n’hem tingut prou. H

*Alcaldessa d’Almassora