+
Accede a tu cuenta

 

O accede con tus datos de Usuario de El Periódico Mediterráneo:

Recordarme

Puedes recuperar tu contraseña o registrarte

 
 
   
 
 

El Formigues Festival dóna l’oportunitat d’actuar a bandes de joves i menuts

El guanyador del concurs passarà a formar part del cartell de l’esdeveniment, el 13 i 14 de maig

 

20/12/2016

El festival de música per a xiquets i xiquetes, el Formigues Festival de Benicàssim, ha anunciat el primer concurs de bandes i solistes, amb l’objectiu de premiar el talent jove i que la proposta guanyadora puga actuar en el festival al costat de la resta de bandes, el 13 i 14 de maig de l’any que ve.

Els requisits per a participar d’aquest concurs, que és d’àmbit nacional, són tenir entre cinc i 16 anys, un repertori de cançons per a cobrir 30 minuts d’actuació i que les composicions estiguen dirigides al públic familiar, respectant d’aquesta manera l’esperit del Formigues. Com recompensa afegida al fet d’actuar en el festival, el grup o solista guanyador d’aquest nou certamen podrà gravar un single amb la discogràfica de Benicàssim la Seta Azul.

Des del festival s’ha establit des del 6 al 20 de febrer el termini per a lliurar per als treballs, que seran valorats per un jurat professional compost per David Díaz (FIB), Paula Quintana (Radio 3), Núria Muntaner (Minimúsica) i David Hernández (Espai Menut). Aquesta proposta cerca involucrar a les escoles i acadèmies en l’esdeveniment.

cinquè ANIVERSARI

El Formigues Festival complirà enguany el seu cinquè aniversari i l’organització ha anunciat que s’ampliaran activitats i recinte, a més d’allargar l’horari fins a la mitjanit. A més de música, també hi haurà teatre, circ, construcció, art, tecnologia, literatura, ecologia, esport, food trucks, zones per a bebès, àrees de descans, espais de lactància...

2
Formación

The British Academy, nuevo centro examinador de Oxford en Castellón

El centro de la calle Mayor de Castellón cuenta desde el mes de junio con la autorización y homologación de la prestigiosa universidad

FERIAS

Tu Boda: las mejores propuestas para celebrar el gran día de los novios

Castellón cuenta con gran número de empresas del sector de ceremonias y eventos para vivir un enlace único

Salud

Consejos para llevar una vida saludable

La práctica deportiva, una adecuada alimentación y cuidar el cuerpo y la mente son cuestiones fundamentales para la salud

Nuevas tecnologías

Jornada Industria 4.0 en Castellón

El certamen organizado por 'Mediterráneo' y 'El Periódico del Azulejo' resalta la necesidad de modernizar las fábricas con nuevas tecnologías.

Construcción

Mercado Inmobiliario

Las inmobiliarias rebrotan en Castellón con un centenar de aperturas en un año

TURISMO

Saborea la provincia de Castellón

La época estival es la mejor para disfrutar de un descanso vacacional y la provincia cuenta con numerosos alicientes para vivir un verano especial.

Empresa del Año

XX aniversario de los premios

Consulta la información de las empresas seleccionadas por el jurado para esta edición