Les festes patronals de Sant Antoni i Santa Àgueda de Benicàssim tindran aquest any un major caire infantil perquè els més menuts de la localitat puguen gaudir més en aquests dies festius. Una de les accions més novedoses serà la celebració aquest diumenge d’una gran desfilada de disfresses. Participaran amenitzant l’acte les batucades Els Dracs d’Uixó, de la Vall d’Uixó; Sambalea Percussions, de Vila-real; i La Baturanya, de Benicàssim, acompanyades de ballarines del ventre.

El dimecres 18 de gener, entre les 11.00 i les 13.00 hores, al carrer Mossén Elies, també hi haurà jocs tradicionals per als xiquets, que podran assistir de manera lliure per a participar. El dijous, a les 11.00 hores en la plaça dels Dolors, hi haurà una actuació de xanques, malabars i la interpretació del conte Els viatges de Martina. I per finalitzar, a les 12.15 hores, a la plaça de la Constitució, es celebrarà un cantataller de titelles.

El dia 22 de gener, entre les 17.00 i les 19.00 hores, al costat de la plaça de bous, hi haurà també tallers infantils, fets pels Diables de Castelló, que ensenyaran jugant els primers passos de la pirotècnia als xiquets de la localitat que vulguen assistir-hi.

A més, enguany, com a colofó, a les 18.30 hores hi haurà una especial representació musical per als més menuts, una òpera infantil interpretada per la companyia Petit Liceu Familiar, que representarà l’obra La petita flauta màgica al Teatre Municipal Francesc Tàrrega.