La Regidoria de Joventut d’Almassora ha presentat la seua programació d’activitats per al primer trimestre de l’any, basada en la formació acadèmica i professional i en els tallers i jornades d’oci que les associacions ofereixen.

Una de les iniciatives més innovadores d’aquesta programació són les jornades de sensibilització per al respecte i la cura de mascotes i animals, que celebrarà l’Associació Protectora d’Animals de Castelló (ASPAC) pels alumnes de l’últim cicle de Primària en tots els centres educatius de la localitat. També l’IES Álvaro Falomir ha aportat activitats a aquesta agenda a través del cicle de conferències Educar amb intel·ligència emocional, dirigit a professors i pares i mares.

La celebració més esperada és Carnestoltes, el 24 de febrer, dia en el qual lSSRqEscola de Música Mestre Agut acollirà un curs gratuït de batucada juvenil. El grup Bihoper realitzarà tallers de reiki, dansa i manualitats, mentre que Phoenix Teatre ensenyarà als joves tècniques de dramatització. Els interessats a perfeccionar els seus dots interpretatius poden inscriure’s en l’escola de teatre Almassora Actua.