L’Ajuntament d’Orpesa ha preparat una àmplia programació d’actes culturals, d’oci i religiosos per a commemorar la Setmana Santa 2017, dels quals podran gaudir tant els veïns com els milers de turistes que passaran les festes en la localitat.

L’Espai Cultural acollirà durant quatre dies un esdeveniment dirigit especialment al públic infantil i familiar, el Aperitíteres 2017, que oferirà divertides obres de teatre amb marionetes, amb l’entrada gratuïta. Així, aquest dijous a les 11.00 hores, la companyia Teatro Destellos representarà la cercavila El món d’Oz; al que seguirà a les 12.00 hores l’obra El meu amor és un colador, de Títeres Barrilete. El divendres, a les 11.30 i a les 12.30 hores, arriba el torn de For +, espectacle sensorial de La Pinzón ,especialment recomanat per a pares i mares amb bebès.

Per als xiquets més majors, El món d’Oz repetirà cercavila. El dissabte arribarà el torn de Vicente, el pirata valent, de la Carreta Teatre (12.00 hores); i el festival es tancarà el diumenge, també al migdia, amb l’obra Kikiriguau, de Títeres Sin Cabeza.

També en l’Espai Cultural s’ha programat el cicle 5 Dies de cinema, dirigit al públic familiar. Les sessions començaran a les 20.00 hores i es projectaran les pel·lícules Kung Fu Panda 3 (demà), Bob Esponja: Unhéroe fuera del agua (dimecres), Zootrópolis (dijous, El libro de la selva (divendres) i Alvin y las ardillas: Fiesta sobre ruedas (dissabte). L’entrada també serà gratuïta fins a completar aforament.