Els millors il·lusionistes del món es donen cita a Vila-real. I ho fan demà dissabte, a partir de les 22.30 hores, a l’Auditori Municipal, en el marc de la gala internacional que s’inclou en el festival Màgia x Ací que, enguany, celebra el seu 10é aniversari.

Dirigit pel mag Yunke i sota el patrocini de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vila-real, aquesta gala internacional rep la visita de mags que s’han guanyat a pols un gran prestigi arréu del món, entre ells l’actual Gran Premi Mundial, reconeixement que ostenta l’espanyol Héctor Mancha. I amb ell també estaran el televisiu Jandro, el Mag Marín, Woody Aragón i la inseparable parella artística Ta na manga, que arriben carregats d’explosives accions des de Portugal.

UN A UN // Jandro és campió d’Espanya de màgia còmica. És divertit, esvalotat, imprevisible, tendre i calb. És un personatge habitual a El Hormiguero, de Antena 3, i farà les funcions de mestre de cerimònies a la 10a gala internacional de Màgia x Ací.

Mag Marín és un jove mag premiat en l’àmbit nacional i internacional. És un il·lusionista adaptat als temps moderns i es caracteritza per una màgia fresca i dinàmica amb una personalitat carismàtica i també irreverent.

Woody Aragón, amb més de 20 anys al món de l’il·lusionisme, està especialitzat en la màgia amb cartes i en el mentalisme. Pel que fa a Héctor Mancha, és un autèntic crack en cartomàgia, màgia de saló, comèdia, ombres xineses i improvisació. I el diferents voltes premiat duo portugués Ta na manga, format pels mags Gonçalo Jorge i Pedro Teixeira, tanquen aquest esdeveniment que no deixarà indiferent ningú.

HORA: 22.30.

LLOC: AUDITORI MUNICIPAL MÚSIC RAFAEL BELTRÁN MONER.

ORGANITZA: CULTURA.

DIRECCIÓ: MAG YUNKE.

ENTRADA: 10 EUROS.