LLOCS: GLORIETA 20 DE FEBRER, CASA DELS MUNDINA, CASA DE L’OLI, TEATRE ELS XIII, UNED, EL CONVENT-ESPAI D’ART, PLAÇA DE SANT FERRAN, PARC DE LA PANDEROLA, PLAÇA DEL LLAURADOR, MERCATS DE LA VERDURA I DE LA ROBA, AVINGUDA D’ITÀLIA 58, PLAÇA DE COLOM, PLAÇA MAJOR I PLAÇA DE LA VILA .

HORARIS: LES REPRESENTACIONS TENEN LLOC DE 16.00 A 01.00 HORES EL DIVENDRES; DE 10.00 A 01.00 HORES, EL DISSABTE; I D’11.15 A 23.30 HORES, EL DIUMENGE.

Els carrers i places de Vila-real tornen a convertir-se, al llarg del cap de setmana, en un gran escenari on un total de 22 companyies de la Comunitat Valenciana i la resta de l’Estat, així com d’altres països, representaran els seus espectacles. I tot, dins l’edició del 2017 del Festival Internacional de Teatre de Carrer de Vila-real (FitCarrer) que compleix 30 anys.

Una de les novetats d’enguany és la incorporació d’un nou espai escènic, el de la nova plaça creada al costat de la del Llaurador, front a l’Estadi de la Ceràmica, la qual s’afegeix a altres ja habituals, com poden ser la Glorieta 20 de Febrer, el parc de la Panderola, els carrers de vianants del centre o les places de Sant Ferran, de Colom, Major o de la Vila.

El director del FitCarrer, Pau Ayet, destaca que aquest «és el festival estrictament de carrer més antic d’Espanya». I afegeix: «Hem treballat per aconseguir un esdeveniment multidisciplinar, amb teatre, dansa, circ i espectacles aeris, pensat per a tot el públic, al qual se li ofereix un gran ventall de companyies, tres de Vila-real, un nombre igual de tot el País Valencià, tres internacionals i la resta de sis autonomies».