NOM DEL CLUB:

ESCOLA TRIATLÓ VILA-REAL.

ANY DE FUNDACIÓ:

2013.

PRESIDENT:

CARLES FALCÓ.

INSTAL·LACIONS:

CENTRE DE TECNIFICACIÓ ESPORTIVA.

EQUIPACIÓ:

GROGA.

NOMBRE D’EQUIPS:

SIS.

L’escola de triatló del club Trivila de Vila-real va iniciar els entrenaments d’aquesta temporada el mes de setembre amb moltes noves incorporacions.

De fet, s’ha aconseguit formar un grup d’entrenament en cada categoria i ara tenen ja sis grups de competició: prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, cadets i juniors, a més d’un grup de babys els quals s’inicen en aquest esport amb tota una sèrie d’activitats preesportives. L’escola creix més cada any i són més xiquets i xiquetes els que estan formant una base de club fonamental per al bon funcionament en el futur.

Pel que fa a les competicions en les quals ha participat el club durant aquesta temporada, el darrer novembre van iniciar la campanya de duatlons, la qual va durar fins a l’abril. Molts dels seus joves esportistes van debutar en aquest tipus de proves, aconseguint resultats molt bons.

sergio archela / I a més van poder aconseguir diversos podis en les categories aleví, infantil i cadet. Menció especial mereix la victòria del cadet Sergio Archela en el Duatló de les Alqueries. Per últim, la temporada de duatlons es va tancar amb el Campionat d’Espanya cadet el qual es va disputar a Avilés.

Ara el club ja ha iniciat la temporada de triatlons i acuatlons, on els joves esportistes poden comprovar els resultats d’haver estat tota la temporada nadant, a més de gaudir de l’esport amb l’arribada del bon temps.

El darrer dissabte 16 de juny el Trivila va organitzar la tercera edició de l’Acuatló escolar de Vila-real, el qual forma part de la fase provincial dels Jocs Esportius. En aquesta ocassió va destacar la seua esportista María García, la qual es va classificar en primer lloc en la categoria cadet. Enguany van participar al voltant de 300 esportistes, des de la categoria prebenjamí i fins a cadet, en una competició que es va disputar al voltant de l’ermita.