El jove Alonso Agut, jugador que entrena a l’escola de competició de pàdel de Tenis Drive Academy a Castelló, es va proclamar juntament amb el seu company Luis Pastor, campió del torneig autonòmic que es va disputar de manera conjunta a les instal·laciones de Tot Pádel Guadassuar i Tenisquash Alzira.

Els dos jugadors van protagonitzar una brillant competició i van aconseguir fer-se amb el títol en joc després de guanyar quatre partits molt complicats.

Agut-Pastor van sortir com a segons caps de sèrie del torneig i es van enfrontar en octaus de final a D. Martínez-J. García, als quals van guanyar per 6-1 i 7-5.

Després, en quarts es van imposar en un llarg partit a D. Fuentes-M. Arrizabalaga per 7-6, 5-7 i 6-2. Un disputadíssim encontre que els va permetre accedir a les semifinals, on van superar a la parella S. García-A. Rodríguez en un partit que van iniciar amb mal peu, perdent el primer set per 3-6, per a reaccionar en el segon amb un 6-2 i guanyar el darrer per un ajustat 7-5.

En la final van derrotar a David Monferrer i Sergio Soria tot i perdre el primer set per 6-7. Però es van refer i van remontar amb 6-2 i 6-4. Gran resultat que els dóna molta moral per als propers tornejos del circuit de menors.