El darrer dissabte va haver un espectador molt especial a l’estadi Sánchez Pizjuán de Sevilla. El jove d’Almassora Aitor Balaguer, d’11 anys, va formar part de l’expedició del Submarí gràcies al darrer sorteig de la promoció Viatja amb el Villarreal, que et porten el projecte Endavant Villarreal i el diari Mediterráneo, amb la qual un menor d’edat pot acompanyar als jugadors groguets en els seus desplaçaments a la Lliga, sempre juntament amb un familiar major d’edat.

Aitor, que forma part de l’equip aleví del Club d’Atletisme Playas de Castellón, va viure un viatge de somni amb els seus cracks favorits i va poder conéixer jugadors com el porter Sergio Asenjo o el davanter Carlos Bacca. El colombià, a més, li va signar els cromos amb la seua imatge.

El xiquet va poder compartir també uns moments amb Fernando Roig, i s’ho va passar d’allò més bé animant als jugadors que dirigeix Javi Calleja al Sánchez Pizjuán, tot i que al final el Sevilla va poder empatar i va evitar així que la festa fóra completa.

Aitor va viure un cap de setmana inoblidable i tú pots ser el següent. Només cal que formes part d’algun club que estiga vinculat amb el Villarreal CF, ja siga mitjançant la iniciativa Endavant Villarreal o amb qualsevol altre tipus de relació.

Si és així, envian’s una fotografia en la qual aparegues amb els teus companys d’equip, animant al Submarí a l’Estadi de la Ceràmica o el que vulgues. La foto podrà ser publicada en el suplement Esport Jove i així podras provar sort al proper sorteig d’un viatge amb el Submarí.

I recorda que també es sortejen samarretes i balons signats pels jugadors del primer equip del Villarreal CF, uns autèntics tresors per als millors seguidors del Submarí. Així que no ho dubtes més, envian’s ja les teues fotos amb les teues dades personals, i que tingues molta sort!