La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha organitzat la Jornada de Gestió d’Escoles Esportives de Pilota Valenciana. L’acte d’inauguració d’aquesta jornada va anar a càrrec del director general d’Esport, Josep Miquel Moya. Aquesta jornada compta amb la col·laboració de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies.

Moya va destacar que «aquesta jornada s’emmarca dins de les activitats programades en el Pla formatiu anual que organitza l’Escola de l’Esport de la Direcció General d’Esport».

Així mateix, el director general d’Esport va voler destacar que «l’objectiu fonamental d’aquesta activitat és poder dotar de les eines necessàries als clubs de pilota per a poder millorar la seua gestió». A més, Josep Miquel Moya va voler recordar que el proper dia 6 de març la Casa de la Cultura de la localitat alacantina d’Agost acollirà aquesta mateixa jornada.

La jornada va dirigida a responsables de la gestió esportiva en ajuntaments, representants de federacions, clubs i entitats esportives, entrenadors i tècnics esportius, monitors en equips esportius i clubs de base, així com persones vinculades a l’àmbit de l’esport en general.

D’altra banda, la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat en el DOGV la convocatòria de les subvencions destinades a les federacions esportives per a l’adquisició de material immobilitzat en 2018 que haja de ser utilitzat en els plans d’especialització esportiva o en programes de tecnificació esportiva.

La quantia que la Conselleria destina a aquestes subvencions ascendeix a 150.000 euros, xifra que suposa haver augmentat un 172 % la quantitat total pel que fa a la convocatòria del 2017.

Les federacions esportives a les quals van dirigides aquestes subvencions podran presentar les seues sol·licituds fins el pròxim 12 de març de 2018. Quant a l’import de les subvencions que s’hi concediran, no podran superar en cap cas el 85 % del cost.